Projecten


Openbare repetitie van ensemble Intermezzo in Rozet Arnhem juni 2022

Op woensdag 8 juni 2022 om 20.00 uur geeft ensemble Intermezzo van Huismuziek Arnhem een openbare repetitie in het Auditorium van Rozet, Kortestraat 16, 6811 EP Arnhem. Deze bijeenkomst staat open voor familie, vrienden en belangstellenden.

Workshop voorjaar 2023

Huismuziek Arnhem is bezig met de voorbereiding van een tweedaagse workshop op zaterdag 18 maart en 1 april 2023. De bijeenkomsten zijn ook voor huismuziekleden van andere verenigingen en niet Huismuziekers opengesteld. Nadere informatie volgt. Hou deze website in de gaten.

Eerdere activiteiten

Na de algemene ledenvergadering die jaarlijks wordt gehouden presenteren de ensembles zich aan elkaar en spelen alle ensembles tot slot samen onder leiding van één van de dirigenten. Het is altijd een heel gezellige en ontspannen bijeenkomst waar ook een hapje en een drankje niet ontbreken. De algemene ledenvergadering vindt dit jaar plaats op 16 oktober 2021 vanaf 13.30. Locatie: Kerk Vrijzinnige Gemeente Velp, Dokter Fabiusstraat 12, 6881 ZR Velp. Toehoorders zijn tijdens het muzikale gedeelte welkom maar wel graag van tevoren aanmelden.

Ook organiseert Huismuziek Arnhem regelmatig een Muziek Tweedaagse onder leiding van een dirigent van binnen of buiten de vereniging. Dat project staat ook open voor leden buiten de vereniging. Door de Corona heeft alles stilgelegen maar we hopen in het seizoen 2021/2022 weer wat te kunnen organiseren. We blijven u op de hoogte houden.