Projecten


Workshop voorjaar 2024

Op zaterdag 9 maart 2024 organiseert Huismuziek Arnhem e.o. weer een muziekdag. Na een geslaagde workshop in 2023 gaan we opnieuw onder de bezielende leiding van Coert Bremmers muziek maken. Hij wist ons in één dag naar hoge hoogten te brengen zodat we er alle vertrouwen in hebben dat het ook deze keer weer een heerlijke muziekdag gaat worden.

De bijeenkomst vindt weer plaats in de sfeervolle kerk van de Parkstraatgemeente in het Spijkerkwartier te Arnhem (Parkstraat 31a, 6828JC Arnhem). Er is geen parkeerplaats bij de kerk, maar parkeergarage Musis Sacrum is vlakbij en vanaf daar is het nog ongeveer 7 minuten lopen. Vanaf Centraal Station Arnhem is het 1,7 km/20 minuten lopen. Er stoppen de nodige bussen bij Musis Sacrum.

In onderstaande flyer staat alle informatie inclusief het programma. Let op: aanmelden voor 15 januari 2024 via: info@huismuziekarnhem.nl. Of via het contactformulier van deze website. Na de sluitingsdatum wordt nadere info, bladmuziek en de nota per e-mail toegezonden.

Flyer Workshop Klassieke Muziek 9 maart 2024. Daaronder een foto impressie van de muziekdag van 2023.

Kerstbijeenkomst Huismuziek Nijmegen zondag 17 december 2023

Huismuziek Arnhem ondersteunt de extra activiteiten van Huismuziek Nijmegen en andersom. Op zondag 17 december 2023 vanaf 10.30 tot 16.00 uur organiseert Huismuziek Nijmegen in de SSgN (Stedelijke Scholengemeenschap Nijmegen) een bijeenkomst waar sfeervolle kerstmuziek wordt gespeeld. Tevens pakt Huismuziek Nijmegen dan uit met zelfgemaakte heerlijkheden. Een mooie, sfeervolle, gezellige en lekkere middag. Voor nadere info zie de website van Huismuziek Nijmegen of stuur een mailtje naar Huismuziek Arnhem.