Ensembles


Intermezzo: 

Deze groep heeft momenteel 14 leden en staat onder leiding van Remco van der Vegt. Instrumenten in dit ensemble zijn: viool, cello, dwarsfluit, klarinet, fagot. Andere instrumenten zijn welkom mits passend bij het ensemble en ter beoordeling van de dirigent. Het repertoire is barok, romantiek, hedendaags, klezmer.

De groep repeteert in de periode september tot en met april/begin mei één keer per twee weken op woensdagavond van 19.45 tot 21.45 in Rozet, Kortestraat 16, 6811 EP Arnhem.

Aan het begin en/of bij de afsluiting van het seizoen geeft Intermezzo een muzikale presentatie op de trappen van Rozet voor vrienden, familie en andere belangstellenden met een afsluitende borrel.

Contactpersoon is Annette Visser-Sieh


De Suite:

Deze groep heeft momenteel 9 leden en staat onder leiding van Tirza Pieper. Instrumenten in dit ensemble zijn: blokfluiten (sopraan, alt, tenor en bas). Andere instrumenten zijn welkom mits passend bij het ensemble en ter beoordeling van de dirigent. Het repertoire is renaissance, barok, hedendaags, volksmuziek.

De groep repeteert in de periode september tot en met april/begin mei één keer per twee weken op maandagavond van 20.00 tot 22.00 in Huis van Puck, Kazerneplein 6-2, 6822 ET Arnhem.

Contactpersoon is Willy Koning


Magnolia: 

Deze groep heeft momenteel 13 leden en staat onder leiding van Truus Siddré. Instrumenten in dit ensemble zijn: blokfluiten, twee dwarsfluiten en twee gitaren. Andere instrumenten zijn welkom mits passend bij het ensemble en ter beoordeling van de dirigent. Het repertoire is renaissance, barok, hedendaags, volksmuziek.

De groep repeteert in de periode september tot en met april/begin mei één keer per twee weken op donderdag van 10.00 tot 12.00 uur bij een lid thuis aan de Jezuïtenstraat 21, 6823 PG Arnhem. 

Contactpersoon is Joke Mosselman-Van Duijn


ALV:

Na de algemene ledenvergadering die jaarlijks wordt gehouden presenteren de ensembles zich aan elkaar en spelen alle ensembles tot slot samen onder leiding van één van de dirigenten. Het is altijd een heel gezellige en ontspannen bijeenkomst waar ook een hapje en een drankje niet ontbreken.

De algemene jaarvergadering en samenspeelmiddag vond dit jaar plaats op zaterdag 23 april 2022 in de Protestantse kerk van Rozendaal. Toehoorders zijn tijdens het muzikale gedeelte welkom maar wel graag van tevoren aanmelden.