Ensembles


Intermezzo: 

Deze groep heeft momenteel 15 leden en staat onder leiding van Remco van der Vegt. Instrumenten in dit ensemble zijn: viool, cello, dwarsfluit, klarinet, basklarinet, hobo, fagot. Andere instrumenten zijn welkom mits passend bij het ensemble en ter beoordeling van de dirigent. Het repertoire is barok, romantiek, hedendaags, klezmer.

Optreden Intermezzo

De groep repeteert in de periode september tot en met april/begin mei één keer per twee weken op woensdagavond van 19.45 tot 21.45 in Rozet, Kortestraat 16, 6811 EP Arnhem.

Bij de afsluiting van het seizoen geeft Intermezzo een muzikale presentatie op de trappen van Rozet voor vrienden, familie en andere belangstellenden met een afsluitende borrel.

Contactpersoon is Annette Visser-Sieh: emailadres: intermezzo@huismuziekarnhem.nl


De Suite:

Deze groep heeft momenteel 14 leden en staat dit jaar nog onder leiding van Karin Elkerbout en vanaf september 2020 onder leiding van Tirza Pieper. Instrumenten in dit ensemble zijn: blokfluiten en viool. Andere instrumenten zijn welkom mits passend bij het ensemble en ter beoordeling van de dirigent. Het repertoire is renaissance, barok, hedendaags, volksmuziek.

De groep repeteert in de periode september tot en met april/begin mei één keer per twee weken op maandagavond van 20.00 tot 22.00 in buurtcentrum ’t Huuske Arnhem West, Mauritsstraat 22,6812 BS Arnhem.

Contactpersoon is Lonneke Klop, e-mail: suite@huismuziekarnhem.nl


Magnolia: 

Deze groep heeft momenteel 12 leden en staat onder leiding van Truus Siddré. Instrumenten in dit ensemble zijn: blokfluiten, twee dwarsfluiten en twee gitaren. Andere instrumenten zijn welkom mits passend bij het ensemble en ter beoordeling van de dirigent. Het repertoire is renaissance, barok, hedendaags, volksmuziek.

De groep repeteert in de periode september tot en met april/begin mei één keer per twee weken op donderdag van 10.00 tot 12.00 uur bij een lid thuis aan de Jezuïtenstraat 21, 6823 PG Arnhem. 

Contactpersoon is Gerd op de Beeck, e-mail: magnolia@huismuziekarnhem.nl


ALV:

Na de algemene ledenvergadering die jaarlijks wordt gehouden presenteren de ensembles zich aan elkaar en spelen alle ensembles tot slot samen onder leiding van één van de dirigenten. Het is altijd een heel gezellige en ontspannen bijeenkomst waar ook een hapje en een drankje niet ontbreken.