Ensembles


Intermezzo: 

Deze groep heeft momenteel 14 leden en staat onder leiding van Kees van der Harst. Instrumenten in dit ensemble zijn: viool, cello, dwarsfluit, klarinet, fagot. Andere instrumenten zijn welkom mits passend bij het ensemble en ter beoordeling van de dirigent. Het repertoire is naast mooie klassieke werken ook nieuwe onbekende muziekstukken met aandacht voor vrouwelijke componisten .

De groep repeteert in de periode september tot en met april/begin mei één keer per twee weken op woensdagavond van 19.45 tot 21.45 in Rozet, Kortestraat 16, 6811 EP Arnhem.

Aan het begin en/of bij de afsluiting van het seizoen heeft Intermezzo een openbare repetitie in informele sfeer op de trappen van Rozet (Plein 3) voor vrienden, familie en toevallige passanten.

Contactpersoon is Annette Visser-Sieh

Hierboven Intermezzo op het dak van Rozet. Hieronder in kleinere bezetting op de eindpresentatie van 20 mei 2023 met onze nieuwe dirigent.


De Suite:

Deze groep heeft momenteel 9 leden en staat onder leiding van Tirza Piepers. Instrumenten in dit ensemble zijn blokfluiten (sopraan, alt, tenor en bas) en celoo. Andere instrumenten zijn welkom mits passend bij het ensemble en ter beoordeling van de dirigent. Het repertoire is renaissance, barok, hedendaags, volksmuziek.

De groep repeteert in de periode september tot en met april/begin mei één keer per twee weken op maandagavond van 20.00 tot 22.00 in Huis van Puck, Kazerneplein 6-2, 6822 ET Arnhem.

Contactpersoon is Willy Koning


Magnolia: 

Deze groep heeft momenteel 13 leden en staat onder leiding van Truus Siddré. Instrumenten in dit ensemble zijn: blokfluiten, twee dwarsfluiten en twee gitaren. Andere instrumenten zijn welkom mits passend bij het ensemble en ter beoordeling van de dirigent. Het repertoire is renaissance, barok, hedendaags, volksmuziek.

De groep repeteert in de periode september tot en met april/begin mei één keer per twee weken op donderdag van 10.00 tot 12.00 uur bij een lid thuis aan de Jezuïtenstraat 21, 6823 PG Arnhem. 

Contactpersoon is Joke Mosselman-Van Duijn


Eindpresentatie:

Na de jaarlijkse algemene ledenvergadering die aan het einde van het speelseizoen wordt gehouden presenteren de ensembles zich aan elkaar. Het gaat hier uitdrukkelijk niet om een officiële uitvoering maar om informeel samenspelen, waarbij toehoorders welkom zijn. Het is altijd een heel gezellige en ontspannen bijeenkomst waar ook een hapje en een drankje niet ontbreken.

De samenspeelmiddag vond dit jaar plaats op zaterdag 20 mei 2023 in de Muziekboerderij van Crescendo in Elden (Arnhem-Zuid). Voor een impressie zie de foto’s.